KAJ NUDIM

Rezervacija in pomo pri nakupu letalske karte 

Uredim vam ugodne letalske karte za potovanja na Šri Lanko in Maldive. Za ponudbo mi na moj e-naslov pošljite število oseb in eljen termin potovanja, ob potrditvi rezervacije pa bom potreboval še vaša imena kot so zapisana v potnem listu. 

 

Rezervacija hotelov na Šri Lanki in Maldivih 

Ste bolj pustolovske narave in radi sami raziskujete nove deele? Da boste vseeno imeli boljši obutek, vam lahko pred odhodom na Šri Lanko ali Maldive nudim svetovanje pri izbiri prenoiš ali hotelov in jih za vas tudi rezerviram. V zadnjih petnajstih letih sem kot vodi s skupinami gostoval na številnih lokacijah Šri Lanke v hotelih razlinih kategorij in tako spoznal hotelsko ponudbo. Moje izkušnje so vam lahko v veliko pomo pri izbiri hotela, ki bo najbolj ustrezal vašim eljam, pa naj bo to poceni prenoiše ali pa bivanje v luksuznem hotelu. Hkrati pa se lahko izognete neljubim situacijam, kot je na primer zaprta hotelska plaa zaradi monsunskega obdobja.

 

Organizacija porok na Šri Lanki 

e si elite intimno, majhno poroko, je Šri Lanka prava izbira. Ponujam vam nakup letalskih kart, organizacijo poronega obreda in medenih tednov ali pa prevzamem celotno organizacijo poroke. Organizacijo prepustite meni, vi pa se prepustite arom Šri Lanke, in tako bo vaša poroka uitek, zadovoljstvo in nepozaben spomin. Popolnoma se prilagodim vašim finannim zahtevam, idejam ter eljam. Organiziram civilni obred v hotelu ali na hotelski plai, lahko poskrbim za cvetlini aranma in nevestin šopek, porono torto, ter fotografa, ki bo obeleil sveane trenutke vajine nove skupne poti.

 

Vodenje skupin po Šri Lanki

V asu novoletnih ter prvomajskih praznikov, zimskih, krompirjevih in poletnih poitnic organiziram vodeno potepanje po Šrilanki. Vabljen je vsak, ki si eli spoznati ta biser v Indijskem oceanu. aka vas potepanje po starodavnih templjih, treking v lepi neokrnjeni naravi, lenarjenje na pešenih plaah, jahanje slonov, safari s terenskimi vozili, opazovanje delfinov in kitov v njihovem naravnem okolju … Predvideni datumi odhodov v letu 2014. Vse informacije glede odhodov lahko dobite na strani "Skupinska potovanja".

 

Ajurveda

Vsem, ki poznate ali pa si elite spoznati mo tradicionalne ajurvedske medicine, organiziram bivanje in ajurveda terapije v za to specializiranih hotelih. Ob prihodu v hotel vam po osnovnem pregledu izkušen ajurvedski zdravnik predpiše terapijo in vam s pomojo zdrave prehrane, išenja telesa, meditacije (joge) ter masa uravnovesi um, krepi organizem, pomaga obvladovati stres in poskrbi za dobro poutje. Ve ...