KAJ NUDIM

Rezervacija in pomoč pri nakupu letalske karte 

Uredim vam ugodne letalske karte za potovanja na Šri Lanko in Maldive. Za ponudbo mi na moj e-naslov pošljite število oseb in željen termin potovanja, ob potrditvi rezervacije pa bom potreboval še vaša imena kot so zapisana v potnem listu. 

 

Rezervacija hotelov na Šri Lanki in Maldivih 

Ste bolj pustolovske narave in radi sami raziskujete nove dežele? Da boste vseeno imeli boljši občutek, vam lahko pred odhodom na Šri Lanko ali Maldive nudim svetovanje pri izbiri prenočišč ali hotelov in jih za vas tudi rezerviram. V zadnjih petnajstih letih sem kot vodič s skupinami gostoval na številnih lokacijah Šri Lanke v hotelih različnih kategorij in tako spoznal hotelsko ponudbo. Moje izkušnje so vam lahko v veliko pomoč pri izbiri hotela, ki bo najbolj ustrezal vašim željam, pa naj bo to poceni prenočišče ali pa bivanje v luksuznem hotelu. Hkrati pa se lahko izognete neljubim situacijam, kot je na primer zaprta hotelska plaža zaradi monsunskega obdobja.

 

Organizacija porok na Šri Lanki 

Če si želite intimno, majhno poroko, je Šri Lanka prava izbira. Ponujam vam nakup letalskih kart, organizacijo poročnega obreda in medenih tednov ali pa prevzamem celotno organizacijo poroke. Organizacijo prepustite meni, vi pa se prepustite čarom Šri Lanke, in tako bo vaša poroka užitek, zadovoljstvo in nepozaben spomin. Popolnoma se prilagodim vašim finančnim zahtevam, idejam ter željam. Organiziram civilni obred v hotelu ali na hotelski plaži, lahko poskrbim za cvetlični aranžma in nevestin šopek, poročno torto, ter fotografa, ki bo obeležil svečane trenutke vajine nove skupne poti.

 

Vodenje skupin po Šri Lanki

V času novoletnih ter prvomajskih praznikov, zimskih, krompirjevih in poletnih počitnic organiziram vodeno potepanje po Šrilanki. Vabljen je vsak, ki si želi spoznati ta biser v Indijskem oceanu. Čaka vas potepanje po starodavnih templjih, treking v lepi neokrnjeni naravi, lenarjenje na peščenih plažah, jahanje slonov, safari s terenskimi vozili, opazovanje delfinov in kitov v njihovem naravnem okolju … Predvideni datumi odhodov v letu 2014. Vse informacije glede odhodov lahko dobite na strani "Skupinska potovanja".

 

Ajurveda

Vsem, ki poznate ali pa si želite spoznati moč tradicionalne ajurvedske medicine, organiziram bivanje in ajurveda terapije v za to specializiranih hotelih. Ob prihodu v hotel vam po osnovnem pregledu izkušen ajurvedski zdravnik predpiše terapijo in vam s pomočjo zdrave prehrane, čiščenja telesa, meditacije (joge) ter masaž uravnovesi um, krepi organizem, pomaga obvladovati stres in poskrbi za dobro počutje. Več ...