SKUPINSKA POTOVANJA

Lepo vabljeni na naša skupna potovanja in doživetja Šri Lanke in Maldivov

CORONAVIRUS - LETALSKI PROMET IN POTOVANJA V ČASU COVID-19

 

Coronavirus je ohromil potovanja. Veliko držav je, kjer je vstop v državo še vedno prepovedan, a se situacija dnevno spreminja. Tudi na agenciji TILANA redno spremljamo novice in sproti prilagajamo ter usklajujemo načrte skupinskih potovanj.  Zato predlagamo, da dokler bo coronavirus prisoten, redno spremljate naše objave potovanj in nato sprejemate vaše odločitve in načrte glede termina odhoda.

 

Dodatno vas prosimo vas, da stalno dopolnjene informacije preverjate tudi na naslednjih spletnih straneh:

 

  • IATA  (Mednarodna Agencija Letalskega Transporta)
  •  Z LETALOM NA POTI  (Letalska potovanja - pomoč - nasveti - letalske karte - blog  )

 

Spodaj so zbrani vsi aktualni programi potovanj. Vsakega si lahko podrobneje ogledate in se nato odločite glede vaše izbire. Glede prijav ter ostalih podrobnosti so vsi podatki točno navedeni v vsakem posameznem programu. O vaši izbiri oziroma prijavi na potovanje, pa me prosim čimprej kontaktirajte po telefonu ali na elektronski naslov, ki je naveden pod kontaktnimi podatki, tako da se podrobneje dogovorimo glede vseh konkretnih podrobnosti okoli izvedbe.

 

Lepo vas prosim tudi, da si pred vašo izbiro  in potrditvijo potovanja preberete, ter se seznanite z naslednjimi formalnimi dokumenti in pogoji turističnih aranžmajev potovalne agencije TILANA (spodaj): 

 

 

 

ŠRI LANKA 14 DNI

zagotovljeno

OD 20.07.2022 DO 02.08.2022

CENA POTOVANJA 1.595 €


ŠRI LANKA 11 DNI

zagotovljeno

OD 30.10.2022 DO 09.11.2022

CENA POTOVANJA 1.588 €