POPOTNIŠKI VTISI

stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

06.12.2019
ŠRILANKA IN MALDIVI 17 DNI 25.10.2019

Tuder

Potovanje po Sri lanki je bilo odlično,vrhunsko vodenje,odlična skupina,veliko smeha in zabave in čudovita dežela,ki si nam jo z odlično organizacijo še lepše prikazal.Tuder nas je vsak dan razvajal z domačimi dobrotami,sadjem,čaji,ter nam Sri lanko res predstavil do potankosti.Program zelo pester,vse odlično načrtovano,tudi kakšna daljša vožnja je ob Tuderjevih vicih in njegovih anekdotah hitro minila.Hoteli vrhunski,vse na res visokem nivoju.Tuderjeva potovanja so odlična tudi za manjše otroke,naša dva sta resnično uživala in Tuderja naravnost oboževala.

Tuder hvala ti za vse,želimo ti še veliko uspehov in upam da se še kaj srečamo

Maja,Miha,Brina in Kris

30.11.2019
Šrilanka Maldivi 25.1.2019

Vtis o potovanju na Šrilanko od 25.10 do 10.11. 2019  Potovanje na Šrilanko je bilo moje prvo daljše potovanje. Nisem vedela,kaj pričakovati. Toda ko sem spoznala Tudorja in ko nam je predstavil in pokazal svojo deželo sem bila in sem še zelo navdušena. Bolje ne bi moglo biti. Tudor je res najboljši in vsakemu povem, da če bi si rad ogledal Šrilanko je agencija Tilana s Tudorjem najboljša. On poskrbi za vse in vsakogar.

 Tuder hvala!

Irena Žnidaršič.  

23.03.2019
ŠRI LANKA 22.2.2019

Kaj imajo skupnega rambutan, sloni, pasionka, opice, ananas, roti, leopard, kokos, kit, poper, pavi, mangosteen, kotu, krokodili, jack fruit, kakav, safirji, želve, čaj, cimet, riž, mango, leseno jabolko, bivoli, banane, klinčki, gekon, arak, vatalampa, durian, delfini, …. ?

Tuderja in Šri lanko! Vse to in še več smo videli, oskusili, pobožali, zavohali, doživeli, zaužili … na nepozabnem potovanju s Tuderjem po Šri lanki.

V skupini smo bili otroci, mladi in malo manj mladi. Bilo je smeha in vzdihovanja, navdušenja in občudovanja, spraševanja in komentiranja, presenečenj in spoznanj.

Poleg tega, da je bila organizacija brezhibna in, kar je še bolj pomembno, brez stresa, nas je Tuder kar naprej (zastonj) razvajal s pokušinami pristnih domačih jedi, sadja in pijač.

V desetih dneh smo od blizu spoznali naravo, zgodovino, kulturo, hrano, običaje, in malo bolje tudi Tuderja.

Želimo si , da bi bilo na svetu več takih ljudi, kot je on, ki imajo zdrav humor, zdravo pamet in katerih vrednota je svetu in ljudem delati dobro in pošteno.

 

Hvala, Tuder, tebi in tvojim sodelavcem, res smo uživali in vsakomur, ki je odprt za drugačen, a lep svet, brezkompromisno lahko priporočimo potovanje s tabo po Šri Lanki.

 

Eva, Domen, Alenka, Tomaž, Tone in Tatjana

 

22.03.2019
Šrilanka 22.2.2019

Tuder,

Popotovanje s teboj po Sri Lanki je bilo odlično in nepozabno! Lahko bi rekli, da je privilegij, da nam deželo predstavi domačin, ki pa zaradi življenja v Sloveniji dobro pozna tudi Slovence. 

Vse lepote, običaje, navade, hrano, kulturo... si nam predstavljal na nek pristen, domač način. S svojimi nevsiljivimi vodenjem in pravšnjo mero informacij si pritegnil nas vse. Uživali smo vsi - tako odrasli, kot otroci oziroma mladostniki.

Organizacija vsega je bila na visokem nivoju.  Ob tem moramo pohvaliti tudi tvojega pomočnika »Sandija« in seveda šoferja, ki smo ga mi imenovali kar Schumacher. 

Glede na naša dosedanja družinska potovanja, je bilo tokratno še posebej  doživeto (in nič dolgočasno) tudi za otroke. Program je bil pester in zanimiv, saj smo spoznavali naravo, živalstvo, ljudi, kulturo, predvsem pa nam je bila zelo všeč hrana.

To lepo deželo prijaznih ljudi si nam približal ravno toliko, da si jo želimo še obiskati.

Kako že pogrešamo prečudovite okuse ananasa, rdečih banan, manga, mangosteena.....

 

Olga, Jure in Miha

01.02.2019
Agencija Tilana in Šrilanka 16.1.2019

Na splošno o Tuderju vse naj, kot človeku, ki zna narediti potovanje boljše od pričakovanega. Po dolgem, napornem potovanju z letalom nas pričaka z nasmehom v Colombu na letališču in nas popelje v svet eksotike za Slovence, na prijeten, poln presenečenj, nepozaben izlet v najboljši luči.

Poleg načrtovanih ogledov je nepozaben izlet z vprego in nato s čolni v divjino pod palme, kjer nam prikažejo, kako je življenje preprosto, če vzameš iz narave le tisto kar ti nudi Šrilanka, brez vrečk, kartice, denarja in nakupovalnega vozička .

Na safariju nismo videli veliko živali, so pa zato sloni, opice in krave, ki se pasejo ob cestah, in pa legvani, vse nadoknadili.

Najbolj nam je kot vrtnarjem, ostal v spominu botanični vrt, ki je nepojmljivo bogat v pestrosti rastlinja, ki smo ga vajeni iz svetovnih razstav od Nizozemske do Italije.

Nastanitve so zelo udobne in primerne cenovno slovenskemu žepu.

Hrana je odlična. Ljudje so prijazni do turistov.

Priporočamo ta izlet z naj vodičem Tuderjem in agencijo Tilana vsem, ki si želijo ogledati in doživeti Šrilanko, Tuderju pa še veliko Slovencev, ki bodo nedvomno zadovoljni z njegovo nevsiljivo prezentacijo.

Lep pozdrav

Frbežar Ana in Slavc iz Malega Vha pri Šmarju-Sap

Gašperlin Irena in Jan

Čebulj Tatjana in Marjan


stran: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11