POPOTNIŠKI VTISI

stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

06.10.2012
November – december 2011, A “B”

Potovanje po Šri Lanki je res nekaj posebnega, prav gotovo tudi zato, ker nam jo je predstavil Tuder, ki pozna prav vsak kotiček na otoku.

Težko si predstavljava kdo bi bolje razkazal in razlagal kraje, zgodovino, kulturo in običaje, kot domačin sam, poleg tega da si nas vsakodnevno nasmejal do solz.

 

Res nas vsakodnevnik sili k rutini, …kontakti se zanemarijo, vendar se velikokrat spominjava doživetega popotovanja in upava da uspe dogovor skupine in da ponovimo potovanje po prelepi Šri Lanki, da nam razkriješ še druge skrite kraje  in običaje.

 

Toplo priporočava, da to destinacijo  prepotujete pod vodenjem Tudorja.

 

Tuder, hvala za vse

Jelena, Boštjan

p.s. A “B”?  “B”,”B”.

06.10.2012
Takle mamo

Dragi popotnik (mislim tebe Tuder), lepo da tudi še misliš na nas, saj smo bili res odštekana skupina. No, priznam, da je vzdušju pripomogla tudi tvoja čudovita rodna dežela, še tako “brezmadežna” narava in ljudje, ki se jih prava, pokvarjena civilizacija še ni dotaknila…. Skratka, razumem te, da se rad vračaš na Šri lanko, tudi jaz bi se, pa je še toliko dežel sveta, ki me čakajo.

 

In vsi tisti, ki se boste sprehajali po tej spletni strani in razmišljali o obisku te prelepe deželice, ne oklevajte, odločite se za ta korak, ker vam resnično ne bo žal.

 

In ne spreglejte, maserke in maserki v tej mali deželici imajo čarobne roke….

 

Vidiš, Tuder, takle mamo…

Dana

06.10.2012
Šrilanka z Maldivi ( jan-feb 2012 )

Lepo pozdravljeni vsi, ki ste že obiskali ta otok, tisti, ki planirate obisk otoka in tisti, ki šele razmišljate o obisku čudovite, skrivnostne Šrilanke!

 

S potovanja sem se vrnila polna lepih vtisov. Videli, slišali smo veliko, preizkušali svoje sposobnosti ( vzpon na Adams Peak ), okušali njihovo hrano ( mnjam…., dobro ), opazovali ljudi, njihovo življenje, na vsakem koraku nasmeh, prijaznost. Za vse to se moramo zahvaliti našemu vodiču, Tuderju, ki nam je na prijeten, prisrčen način predstavil svojo domovino.

 

Naše potovanje je bilo ves čas prežeto z neko toplino, to smo čutili vsi v skupini…..bilo je potovanje z dušo.

 

Tuder, hvala ti za to življensko izkušnjo.

Mirjam

03.10.2012
Klub Mjavmjav

Želela bi povedat kako lep izlet je bill.Nikoli nisem verjela ,da si bomo šli ogledat to deželo. Tuder nas je tako navdušil že doma, in potem ko smo šli to tudi potrdil.S takim navdušenjem kot nam je Tuder predstavil njegovo deželo,si očaran že nad njim,kako pozna vsak kotiček na njej ,kaj šele ko vidiš neokrnjeno naravo.Da ne govorimo o prijaznih ljudeh,tako odprtost čutiš ko te gledajo ,da sploh ne moreš verjeti da to obstaja.Taka preprostost,umirjenost,iskrice v črnih očeh,tako lepe ženske v pravem pomenu žene.

 

Najboljše zasluge pa TUDERJU  kako pozorn do skupine je bil,zabaven, energija na avtobusu je bila tako vesela , toliko smeha ,vsakega posameznika je upošteval za kakršnekoli pričakovanja od izleta.Tako varno sem se počutila,tudi za otroke je poskrbel,da jim je bilo zanimivo.Lepo.Če bi še kaj organiziral bi šli takoj z njim,ker se poglobi v stvar in je odgovorna oseba.

 

Hvala Tuder,

Mateja z družino

26.09.2012
Budina solzica v Indijskem oceanu

Šri Lanka…..dežela, ki ponuja veliko malih čudes…….dežela, ki me ni niti navdušila, niti presenetila, ampak me je dobesedno začarala……ko v mislih potuješ nazaj in se spominjaš neskončnih peščenih plaž, prečudovitih plantaž čaja, mogočne Sigiryje, jahanja na mogočnih slonih, dobre družbe in spontanega vodenja, si želiš to doživeti še enkrat……rajski otok sredi Indijskega oceana čaka na vas….čakajo vas razburljiva doživetja, popolnoma druga svet, dobra hrana in dežela vedno nasmejanih ljudi….ki nam na vsakem koraku sporočajo, da življenje ni tako dramatično, kakor si ga znamo narediti mi…..Šri Lanka ne bo nikogar pustila ravnodušnega, še posebej doživeto potovanje pa bo, če se pridružite Tuderjevi skupini – kdo bi vam lahko domovino predstavil bolje in lepše kot on? Torej ne premišljujte temveč odpotujete! Ne bo vam žal.

 

Petja


stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11