POPOTNIŠKI VTISI

stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

03.04.2018
Sri lanka Budina solza v Indijskem oceanu

 

Mineva mesec dni od našega potovanja po Šri lanki in Maldivih. Pričakovanja so bila zelo velika, a smo dobili še veliko več. Doživeti Šri lanko s Tuderjem je res neprecenljivo. Pravijo, da človek rabi najmanj en teden dopusta, da se odklopi ter pozabi na službo in vsakdanje obveznosti. No, na Sri lanki  to ne drži. Prevzame te že takoj po prihodu in praktično isti trenutek se prepustiš ritmu življenja, ki ti ga Tuder približa zelo nevsiljivo. Program potovanja je izredno premišljen in pester, pisan na dušo vedoželjnim- od templjev, safarija, sprehodov po parkih, vzponov na gore, vožnje z vsemi možnimi prevoznimi sredstvi, do nasadov čajevca in sanjskih plaž in degustacij vsega mogočnega kar ponuja narava. Film se odvija dinamično, z romantičnim zaključkom na rajskih Maldivih.

Uživali smo vsak dan posebej, stoodstotno izkoristili čas ter zares veliko videli in doživeli!

Hvala Tilana, Tuder ti si car!

Klavdija in Franci

14.02.2018
Šril Lanka in Maldivi Januar 2018
Pozdravljen Tuder!
 
Hvala ti za najino prvo, prečudovito potovanje. Ni nama žal, da  sva izbrala turistično agencijo Tilana in Tuderja kot vodiča!
 
Kot je že pred menoj povedala Marjeta, nikakor ne na Šrilanko brez Tuderja. 
 
Nič ne skrbite, pred odhodom bo za vse poskbljeno. Za svoje potnike naredi vse in še več-nič vam ne bo manjkalo. Ne boste niti lačni niti žejni. 
 
Tudi sama sem ob rezervaciji  imela tisoč vprašanj 😀, a vse se je izšlo kot se mora.
 
Hvala tudi, ker si tako lepo poskrbel za nas na Maldivih. Res smo se imeli super. Kot v raju.
 
Zakon si!!!!!
 
Poseben pozdrav gre Sulinu in vozniku avtobusa.
 
STUTIJ
 
Rut in Matevž 
03.02.2018
Jupi, bilo je nepozabno

Dragi Tuder,

Spomini in vtisi s potepanja po Srilanki so še sveži, zato hvala za to prečudovito in srčno vodenje.

Za tiste, ki se še odločate za takšno potovanje pa samo toplo priporočilo – s Tuderjem boste to čudovito deželo spoznali drugače in pristno, ker je on pač od tam. Program, ki ga ima napisanega je nekaj, drugo, kar temu potovanju da popolnost in izjemnost so Tuderjevi sladki dodatki, ki jih morate doživeti sami. In še moj nasvet – ko se enkrat prijavite in dobite potrditev, potem se prepustite organizaciji tega potovanja, ker vam bo Tuder uredil vse potrebno, pa četudi npr. še dan pred odhodom ne boste vedeli, ali vam je uredil vizo J. Enostavno se s tem ne ukvarjajte, prepustite se mu, ker on ničesar ne pozabi. Tudi na informativni sestanek, ki ga pripravi pred odhodom, ne zamudite, ker tam boste dobili pomembne napotke.

Ko ste z njim že na Srilanki,  se samo še bolj prepustite tej čudoviti pravljici – na poti ne boste ne lačni, ne žejni. Za vse bo poskrbel in pazil bo na vsakega posebej.  Vse, kar potrebujete s seboj zraven lahkih oblačil je še samo obilo dobre volje, bodite sproščeni, nasmejani in boste takoj podobni ljudem na Srilanki. Pa Maldivi – ja,  Maldivi so raj na zemlji, prečudovit zaključek potovanja, zelo priporočam.

 

Prijazen pozdrav in vse dobro.

Marjeta

 

Februar 2018

01.04.2017
Šri lanka i Maldivi 25.2.2017

Pozdravljen Tuder

malo pozno,a saj veš,polni vtisov in vsega lepega doživetega na popotovanju po Sri Lanki in sva rabla kar nekaj časa,da se ti javiva in še enkrat zahvaliva za vse lepe trenutke in vse ostale vtise,ki si nama jih pričaral med dopustom na Sri Lanki....

Čeprav nisva pristaša organiziranih potovanj,predvsem zaradi slabih izkušenj z SLO potovalnimi agencijami iz preteklosti ,sva se tokrat odločila,da vseeno poskusiva z tvojo agencijo,saj si ponujal program s katerim bi si v bistvu ogledala kar sva si želela videti na Sri Lanki...

Videla in doživela sva veliko več kot je bilo v tvoji ponudbi...Ne le,da si celo potovanje opravil več kot samo profesionalno,pokazal in predstavil si nam veliko več,kot sva lahko pričakovala. Vse pohvale in zahvale,ker to ni bilo le profesionalno vodenje ampak tudi s srcem in trudom,da res ugodiš in predstaviš tvojo prekrasno domovino vsakemu posamezniku iz skupine ter da smo se vsi v skupini vse dni počutili res maximalno....

Še enkrat hvala za prelepo izkušnjo,želiva ti vso srečo v bodoče in upava,da se še kdaj srečamo...

 

Lp in srečno, Sabina in Milan 

01.04.2017
šrilanka 08.3.2017

ŠRI LANKA

8.3. - 20.3.2017

TAKLE MAMO, FAJN MAMO

Na hitro sva se odločila narediti velik podvig, potovati na Šri Lanko. Malo pobrskaš, malo povprašaš in izveš za Tuderja.  Same lepe besede  slišiš o njem.  Vse lahko potrdiva.  Kdor zna, ta zna.
Potovanje je bilo nepozabno. Odlično organizirano, ogromno smo videli, veliko se presmejali. Dežela je tako čudovita, ljudje pa izredno prijazni. Da o hrani ne govoriva in o sadju, njam...  Ves čas je za nas skrbel  Tuder, še malico nam je ponudil po kopanju v reki. Povedal in pokazal nam je ogromno o deželi in o njenih značilnostih ter zgodovini.

Tuder, hvala za enkratno izkušnjo, za katero želiva, da jo izkusi vsakdo.

Sicer pa: vsak dan bi morali v našem napovedniku dnevnika na TV pokazati kakega prijaznega Šrilančana. Da bi tudi Slovenci imeli vedno nasmeh na obrazu!

Bogdan in Helena


stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11