POPOTNIŠKI VTISI

stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

14.03.2016

Še vedno zbirava vtise in doživljava dogodke, ki sva jih doživela na potovanju po Sri Lanki in Maldivih. Preživela sva lepe, zanimive, prijetne dogodke, ki nama bodo ostali v lepem spominu.

Turistična agencija Tilana z vodičemTuderjem, se je potrudila in dobro organizirala potovanje po prelepem otoku Sri Lanki. Zanimivi dogodki so se vrstili en za drugim, tako da jih je skoraj nemogoče strniti v nekaj stavkih.

Prijetna družba 16 popotnikov je tudi naredila potovanje nepozabno.

Vsem bodočim popotnikom toplo priporočam obisk Sri lanke v organizaciji domačina Tuderja in njegove turistične agencije. Imeli boste kaj videti in doživetja se vam bodo zagotovo vtisnila globoko v popotniški spomin.

Lep pozdrav od Marjana in Maje Gams

14.03.2016
Potovanje po Srilanki in Maldivih od 13.2.-27.2.2016Že

Že lansko leto sva se zanimala za potovanje na Srilanko,pa se nekako ni izšlo. No letos sva se prijavila ,vendar sva tik pred potovanjem oba zbolela, tako da do zadnjega dne nisva bila gotova , če bova lahko potovala. No pa se je nekako izšlo. Moram pa reči, da ima veliko zaslugo, da sva se na potovanju pozdravila prav naš vodič Tuder. Zalagal naju je s čaji in sirupi in sploh skrbel za naju.
Sicer pa nas je bilo na potovanju šestnajst potnikov zelo različnih starosti. Nekateri smo se med seboj že poznali, medtem. ko smo bili z ostalimi popolni neznanci, pa smo delovali kot izredno homogena in prijetna družba.  K temu je pripomogel posebno Tuder,  ki nas je povezoval, kot bi se že dolgo poznali med seboj. Tudi kot vodič je bil izreden.
Kot domačin nam je veliko povedal o navadah domačinov , pa tudi sicero vseh lepotah in kulturi Srilanke. Da ne govorim,da nas je razvajal  po poti z raznim sadjem in njihovimi domačimi specialitetami (raznimi
ocvrtki).
Tuder res hvala za zares doživeto potovanje, posebno pa trud, ki si ga
vložil za najino zdravje.

 Lep pozdrav Mira in Vinko

14.03.2016
Najin vtis

Ko čitam za nazaj vse te vaše vtise....pa saj niste nič povedali!
Tudi jaz vam ne bom,ker je to čudovito potovanje sestavljenka iz samih lepih presenečenj.Varno in udobno smo potovali skozi SRI LANKO,ampak brez našega TUDER-ja bi naše oko marsičesa ne videlo.
To pa se morate sami prepričati in doživeti!
Prečudovito in nepozabno, res!!!!!
Dragi Tuder, še enkrat prisrčna hvala,


Danica in Miro

14.03.2016
Dragi Tuder


Še enkrat hvala za krasno izkušnjo, ki smo jo v zadnjih dveh tednih skupaj doživeli na Šrilanki. V nadaljevanju sem napisal priporočilo naslednjim interesentom za potovanje s teboj.

Vtisi po potovanju po Šrilanki s Tuderjem in njegovo potovalno agencijo Tilano

Z družino smo se po dvotedenskem potepanju po Šrilanki z zaključkom na Maldivih vrnili navdušeni in polni vtisov. Vodič Tuder nas je popeljal po njegovi domači deželi Šrilanki in nam do potankosti razkazal številne lepote in čare te skrivnostne dežele. Vse kar nam je ponudil pred začetkom potovanja, je tudi izpeljal. Pa ne samo to.
Vsak dan nas je presenetil s kakšnim ''cukrčkom'', s katerim je samo postavil piko na i. Pa naj je šlo za malice, s katerimi nas je razvajal in predstavljal kulinariko Šrilanke, srečanj s sloni in drugimi živalmi na naši poti, do obiska vrtca, mimo katerega smo se slučajno peljali in otrokom delili bonbone.

Skratka nepozabno potovanje za vse, ki si želite raziskovati eksotično deželo čaja, cimeta, budizma, indijskih slonov, skromnih in prijaznih domačinov,..

Tuder hvala za vse.

Z lepimi pozdravi od Lare, Maje, Urše in Tomaža

11.02.2016
Šrilanka 23.01.2016 do 07.02.2016

23.01.2016 do 07.02.2016 smo se skupina 14 v večini neznanih popotnikov odpravili na potovanje po Šrilanki.
Dober vtis smo dobili že 3 dni pred odhodom ko smo se večina zbrali v Britofu pri Kranju , kjer smo se prvič srečali z našim vodičem Tuderjem in se pogovorili o podrobnostih našega potovanja.
Začelo se je že prvi dan ko smo se peljali proti letališču Zagreb,ko smo se vsi še spoznavali in končno poleteli proti Dubaju in Šrilanki.
Tukaj se pa Šrilanska avantura z Tuderjem res šele začne.
Imeli smo to srečo,da smo vseh 14 dni preživeli v prijetnih in znosnih temperaturah ,brez dežja.
tudi ponoči , ko smo se vsi polni vtisov preživetega  dneva odpravili spati in nabrati novi moči za naslednji dan.
Ko smo brali program za naše potovanje je bil res 100 % izpolnjen ,še več bil je presežen.nebii Vam pisal kaj vse je bilo , to morate odkriti sami verjemite ne bo vam žal.


Kaj pa naš vodič Tuder.
Saj ne vem kaj naj napišem.
Če vodiče do sedaj  ocenim od 1 do 10 si Tuder zasluži 10+.
Je profesionalen , zabaven , zna se prilagoditi in ugoditi želje vsakemu popotniku , če vidi da smo utrujeni od vožnje prilagodi izlete glede na trenutno situacijo pa si jih ogledamo drugi dan ko ni tako vroče. Med vožnjo je veliko presenečenj , ki nam jih obljubi v programu , dajo ti novo energijo za naprej , še posebej njegova simpatična Slovenščina po Tuderjevo.
Skratka čudovito potovanje obvezno z Tuderjem.


Hvala Tuder in hvala celi skupini za enkratno potovanje

Miro in Lidija


stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11