POPOTNIŠKI VTISI

stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

03.10.2012
Klub Mjavmjav

Želela bi povedat kako lep izlet je bill.Nikoli nisem verjela ,da si bomo šli ogledat to deželo. Tuder nas je tako navdušil že doma, in potem ko smo šli to tudi potrdil.S takim navdušenjem kot nam je Tuder predstavil njegovo deželo,si očaran že nad njim,kako pozna vsak kotiček na njej ,kaj šele ko vidiš neokrnjeno naravo.Da ne govorimo o prijaznih ljudeh,tako odprtost čutiš ko te gledajo ,da sploh ne moreš verjeti da to obstaja.Taka preprostost,umirjenost,iskrice v črnih očeh,tako lepe ženske v pravem pomenu žene.

 

Najboljše zasluge pa TUDERJU  kako pozorn do skupine je bil,zabaven, energija na avtobusu je bila tako vesela , toliko smeha ,vsakega posameznika je upošteval za kakršnekoli pričakovanja od izleta.Tako varno sem se počutila,tudi za otroke je poskrbel,da jim je bilo zanimivo.Lepo.Če bi še kaj organiziral bi šli takoj z njim,ker se poglobi v stvar in je odgovorna oseba.

 

Hvala Tuder,

Mateja z družino

26.09.2012
Budina solzica v Indijskem oceanu

Šri Lanka…..dežela, ki ponuja veliko malih čudes…….dežela, ki me ni niti navdušila, niti presenetila, ampak me je dobesedno začarala……ko v mislih potuješ nazaj in se spominjaš neskončnih peščenih plaž, prečudovitih plantaž čaja, mogočne Sigiryje, jahanja na mogočnih slonih, dobre družbe in spontanega vodenja, si želiš to doživeti še enkrat……rajski otok sredi Indijskega oceana čaka na vas….čakajo vas razburljiva doživetja, popolnoma druga svet, dobra hrana in dežela vedno nasmejanih ljudi….ki nam na vsakem koraku sporočajo, da življenje ni tako dramatično, kakor si ga znamo narediti mi…..Šri Lanka ne bo nikogar pustila ravnodušnega, še posebej doživeto potovanje pa bo, če se pridružite Tuderjevi skupini – kdo bi vam lahko domovino predstavil bolje in lepše kot on? Torej ne premišljujte temveč odpotujete! Ne bo vam žal.

 

Petja

19.09.2012
Šrilanka-april/maj, 2011; velika skupina-dober žur

Hoj, uskovčev Janez (vsi iz naše skupine vedo, da je to Tuder)!

 

Verjetno še nisi na uskovčevi domačiji, pa vseeno….midva sva se dokaj hitro priklopila na domačo zemljo, beri službo, čeprav nekaj mora bit v zraku, ker me je po dveh dneh zagrabil nogobol in sem se morala priklopit na bergle. Očitno bo najboljš, da skoz potujem, ker se tko tud dobr počutm………

 

Ker nisem našla pravega trenutka na potovanju, seTi takole res lepo zahvaljujem za prijetno kosilo na tvojem šrilanškem domu, v zelo dobri organizaciji, z veliko vloženega truda za tako številčno skupino in predanosti tvoje Mame in Sestre (z namenom je napisano z veliko začetnico). Saj trenutek za izrekanje le-tega je bil najbolj primeren takoj po kosilu, vendar se je mene dogodek tako čustveno dotaknil, da nisem zmogla besed. Zato še enkrat HVALA Tebi in celi Tvoji Družini.

 

Kar se pa tiče celotnega potovanja, pa se moja prijateljica Nada ni nič zlagala, ko nam je predstavljala vtise z lanskega potovanja, kjer sem se jaz napalila in sem posledično napalila še moža (sicer vedno potujeva v lastni režiji in ne marava množičnega, komercialnega turizma) in oba sva bila zadovoljna. Potovanje je bilo v najinem stilu s popotniškim duhom, osebna nota potovanja pa je dodala piko na i.
HVALA tudi za to in kar tako naprej…….Burma kliče…. baje!

 

Za tiste, ki oklevate……..karkoli si na potovanju zaželite, vam Tuder zrihta vse, če je le v njegovem dometu…in piknik v SLO……ko bi vi ti vidl

 

SREČNO VSEM NA POT in hvala Tuder, radi te imamo!

 

Karmen in Cic

01.10.2011
Šri Lanka

Halo!

Naše doživetje na Šrilanki ( s Tudorjam)je bilo resnično prečudovito.Videli smo ogromno,sama organizacija super ,vsak dan presenečenje s strani Tudorja,tako da se resnično splača pogledati oz. doživeti.Pojdite in prijavite se še danes ne bo vam žal...


Tanja


stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11