POPOTNIŠKI VTISI

stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

09.08.2014
Šri Lanka in Maldivi - vsak dan poln doživetij

Smo tri članska družina, ki neizmerno uživa v odkrivanju novih krajev, kultur..... Zato izbira kam in s kom sploh ni bila težka, zagotovo pa je bila odlična. Najina sedem letna hčerka je celotno popotovanje uživala, saj je Tuder še posebno pozornost namenil najmlajšim popotnikom ter jim vseskozi pripravljal razna presenečenja, katera so še dodatno začinila že tako izredno zanimivo in doživetij polno popotovanje. Absolutno pa s presenečenji ni pozabil na ostale popotnike.

 

Glede na dosedanje izkušnje je dodana vrednost potovalne agencije Tilana ravno Tuder, saj ni lepšega in kvalitetnejšega kot to, da ti domačin predstavi svojo rodno deľelo.

 

Lahko rečemo samo še enkrat hvala lepa Tuder!

 

Neža, Sandra in Rok

18.11.2013
S Tuderjem po Šrilanki

Smo štiričlanska družina (otroka stara 11 in 14 let). Pred dvema letoma smo potovali po J Ameriki, ko sta nam dva sopotnika svetovala, naj ob priliki obiščemo čudovito Šrilanko, ampak NUJNO z “enim Šrilančanom”, ki že veliko let dela in živi v Kranju. O deželi in organizaciji potovanja pa smo poslušali same presežnike!

 

Seveda je bil govor o g. Tuderju, katerega smo letos jeseni poiskali in se odločili, da z njim preživimo jesenske počitnice na Šrilanki in Maldivih. In kako je bilo?

 

Full fajn!!! Lahko celo rečemo, da je bilo po Tuderjevi zaslugi to eno naših “boljših” potovanj. Težko razložim naše občutke,.., tako pisano je bilo. Veliko še neokrnjene narave, ogromno živali, ravno prav zgodovine, budizma in templjev,nekaj o ajuvedski medicini, o začimbah, do prostranih nasadov čajev… Občutili smo, da ima Tuder svojo domovino neizmerno rad, zato se je potrudil in želel, da bi nam jo čimbolj približal, da bi začutili utrip te dežele. Kar mu je nedvoumno uspelo.

 

Zelo zanimiva je bila tudi Tuderjeva izbira namestitev.Tako pestra-od odličnih hotelov,podeželjskega bungalova,šotora ali hiše iz kamna.Da o raznovrstnih transportnih sredstvih  ne izgubljam besed (sinova sta jih naštela kar 10!).

 

Pozitivno nas je presenetil Tuderjev odnos do vseh udeležencev na poti; vsakemu je prisluhnil in se potrudil max ugoditi. Meni osebno so bila prijetna  drobna presenečenja in razvajanja, katera nam je skoraj dnevno pripravljal.

 

Zato, dragi Tuder, najlepša hvala zanje ,za odlično vodeno in organizirano pot in tisto “malo več”, kar ti je uspelo dati prav vsakemu izmed nas na poti.

 

Vsem, ki se za pot na Šrilanko odločate, lahko obisk pod Tuderjevim vodstvom samo toplo priporočamo. Naša družina se je imela enkratno!

 

Pa da ne pozabim sopotnikov! Vsi, prav vsi, so bili prijetni, simpatični, luštni,…Zato se vsem še 1x  zahvaljujemo za prijetno družbo.

 

Tuder, čakamo, kdaj nas obvestiš, da se ti pridružimo še na kakšni drugi destinaciji. Pa pohiti!!!

 

 

Pozdravček - Andreja, Nejc, Jure in Andrej

12.11.2013
Popoln pobeg iz vsakdanjika – Šrilanka in Maldivi

Ko sva iskala destinacijo za poročno potavanje, sva po naključju našla potovanje po Šrilanki s Tuderjem. Takoj sva vedela, da je to nekaj za naju, ker kaj je lahko boljšega kot odkrivati deželo z domačinom.

Tuder je fantastičen človek in že na prvem sestanku, pred odhodom sva začutila njegovo pozitivno energijo, ki jo oddaja.

 

Pričaral nam je nepozabno potovanje polno presenečenj. V 11 dneh smo doživeli in videli stvari, ki jih sami nebi nikoli odkrili.

 

Nikoli nisva marala potovati z agencijami in skupinami, popolnoma različnih ljudi. Vendar pri Tuderju je DRUGAČE. Nobenega drobnega tiska, slabe organizacije, stresa in hitenja. Tuder se prilagaja, upoštava želje posameznikov… in skupina je bila SUPER. Pri Tuderju vse štima.

 

Še enkrat hvala Tuder, za nepozabno poročno potovanje in hvala skupini za odlično družbo.

Polona in Timir Povše

 

08.11.2013
Šrilanka – Maldivi

Za najino poročno potovanje sva želela izbrati nekaj posebnega, nekaj novega in zanimivega. Želela sva si potovanja, ki nama bo ostalo v spominu. Že prej sva večkrat gledala Tuderjevo spletno stran in njegov program za Šrilanko. Sedaj je bila prava priložnost, da greva.
Lahko rečeva samo, da je bilo potovanje več kot SUPER… Spoznali smo pravo Šrilanko, pokrajino, ljudi, živali, hrano…V 11 dneh smo doživeli in videli vse mogoče, kar pa gre velika zahvala Tuderju… Tuder še enkrat najlepša hvala za NEPOZABNO in prelepo potovanje in seveda tudi zanimivo izkušnjo, saj veš džungla pa to …. O Maldivih pa ne bova zgubljala besed, lahko rečeva samo sanjsko …
Vsi, ki se odločate za Šrilanko s Tuderjem, naj vam pomagava – pojdite, ne bo vam žal. Res je posebno doživetje…
Nama bo za vedno ostala v spominu.

 

Urška & Grega

05.11.2013
Potepanje po Srilanki in Maldivih

Srilanka, je to prava odlocitev za potepanje z otroki? Tako sva se sprasevala tudi midva,saj naju je skrbelo, ker sta bila otroka stara 7 in 5 let, da ta dezela ni ravno najprimernejsa za potepanje. Ko sva malce brskala po internetu, sva spoznala Tuderja, ki nama je predstavil to dezelo in na koncu tudi preprical, da smo sli z njim. Moram priznati, da je bilo to najlepse in najbolj razburljivo potovanje do sedaj. V kolikor zelite doziveti to dezelo kakrsna je potem svetujem, da greste z Tuderjem, saj vam bo kot domacin najbolje pokazal tisto, kar sami nikoli ne bi odkrili. Na potepanju smo res obcutili tisto pravo Srilanko in vse kar lahko recem je NEPOZABNO. Na koncu pa se Maldivi,  kjer pa je vsak komentar cisto  odvec. Skratka priporoca vsem in hvala Tuder za enkraten dopust, ki se ga bomo se dolgo spominjali.


stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11