POPOTNIŠKI VTISI

stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

24.09.2014
Šrilanka - čudovito doživetje narave in tradicije

V življenju sva pri svojih 24 letih že ogromno prepotovala. Znova in znova raziskovanje raznoraznih prestolnic. Potem pa smo imeli veliko željo okusiti nekaj drugačnega, Svet kakršnega nismo vajeni. Tako smo se družinsko odločili za potovanje na Šrilanko s potovalno agencijo Tilana in odličnim ter vselej ustrežljivim Tuderjem. Organizacija vrhunsko izvršena, da o udobju ne govoriva. Kamorkoli greš prideš praktično takoj na vrsto, nikoli se ne čaka, pomočniki so zmeraj v pomoč, hoteli vrhunski, posebne želje pa so v večini primerov uslišane itd... Sama dežela pa je prekrasna in posebno ljudje so čudoviti, to govori že to, da je tam revščina, kriminala pa bore malo. Roko na srce se kar malo bojiva svojega naslednjega popotovanja, ker takega udobja na vseh področjih verjetno ne bova deležena.

 

Tuder, najlepša hvala za prečudovita doživetja in spomine, kateri bodo za vedno ostali v našem spominu! ;) In 3x hura za odlično organizacijo fantastičnega potovanja! *STUTIJ*

 

Rebeka & Črt

08.09.2014
Ayubowan

Ayubowan!

 

Ena izmed besed, ki se nam je po našem potovanju močno vtisnila v spomin. Beseda ima več pomenov in vsak si jo lahko razlaga malo drugače. Nas, bo vedno spominjala na nepozabnih 14 dni novih dogodivščin, novih pogledov na svet in drugačno kulturo. Beseda, pod katero si bomo predstavljali gostoljubnost, odkrito prijaznost, sprejetost in beseda, ki nas bo vedno spominjala na Tuderja, ter njegov neverjetno prijaznost, potrpežljivost in pozitivno energijo, katero je vsak dan prenašal na nas in nam s svojim entuziazmom polepšali vsak dan našega popotovanja.

Ni veliko vodičev, ki bi se s tako lahkoto spoprijemali s skupino dvajsetih mladostnikov. Od vodiča smo dobil vse, kar nam je obljubil in kar nam je lahko ponudili. Res je poskrbel za naše udobje ter nam vsak dan omogočili nadstandardne nastanitve in tisto kar je najbolj pomembno – nepozabne trenutke in spomine.

Radi bi vam povedali, da še nikoli nismo imeli možnosti potovati s takšno agencijo kot je Tilana. Vsem avanture željnim popotnikom bi radi priporočili potovanje z njim, saj se resnično potrudi in ugodi sleherni želji posameznika. Zaradi njegovih Šrilanških korenin in znanjem slovenskega jezika pa predstavlja vez med dvema tako različnima državama.

 

Hvala še enkrat za vse!

 

Izpis iz dnevnika članice odprave: »V življenju so nam dane posebne priložnosti, ki lahko spremenijo naš pogled na svet in nam v mnogih pogledih odprejo oči. Šrilanka je bila ena izmed teh življenjskih priložnosti – priložnosti, ki jih enostavno moraš izkoristiti in se je jim prepustiti.«

 

Taborniki Pokljuškega rodu Gorje

09.08.2014
Šri Lanka in Maldivi - vsak dan poln doživetij

Smo tri članska družina, ki neizmerno uživa v odkrivanju novih krajev, kultur..... Zato izbira kam in s kom sploh ni bila težka, zagotovo pa je bila odlična. Najina sedem letna hčerka je celotno popotovanje uživala, saj je Tuder še posebno pozornost namenil najmlajšim popotnikom ter jim vseskozi pripravljal razna presenečenja, katera so še dodatno začinila že tako izredno zanimivo in doživetij polno popotovanje. Absolutno pa s presenečenji ni pozabil na ostale popotnike.

 

Glede na dosedanje izkušnje je dodana vrednost potovalne agencije Tilana ravno Tuder, saj ni lepšega in kvalitetnejšega kot to, da ti domačin predstavi svojo rodno deľelo.

 

Lahko rečemo samo še enkrat hvala lepa Tuder!

 

Neža, Sandra in Rok

18.11.2013
S Tuderjem po Šrilanki

Smo štiričlanska družina (otroka stara 11 in 14 let). Pred dvema letoma smo potovali po J Ameriki, ko sta nam dva sopotnika svetovala, naj ob priliki obiščemo čudovito Šrilanko, ampak NUJNO z “enim Šrilančanom”, ki že veliko let dela in živi v Kranju. O deželi in organizaciji potovanja pa smo poslušali same presežnike!

 

Seveda je bil govor o g. Tuderju, katerega smo letos jeseni poiskali in se odločili, da z njim preživimo jesenske počitnice na Šrilanki in Maldivih. In kako je bilo?

 

Full fajn!!! Lahko celo rečemo, da je bilo po Tuderjevi zaslugi to eno naših “boljših” potovanj. Težko razložim naše občutke,.., tako pisano je bilo. Veliko še neokrnjene narave, ogromno živali, ravno prav zgodovine, budizma in templjev,nekaj o ajuvedski medicini, o začimbah, do prostranih nasadov čajev… Občutili smo, da ima Tuder svojo domovino neizmerno rad, zato se je potrudil in želel, da bi nam jo čimbolj približal, da bi začutili utrip te dežele. Kar mu je nedvoumno uspelo.

 

Zelo zanimiva je bila tudi Tuderjeva izbira namestitev.Tako pestra-od odličnih hotelov,podeželjskega bungalova,šotora ali hiše iz kamna.Da o raznovrstnih transportnih sredstvih  ne izgubljam besed (sinova sta jih naštela kar 10!).

 

Pozitivno nas je presenetil Tuderjev odnos do vseh udeležencev na poti; vsakemu je prisluhnil in se potrudil max ugoditi. Meni osebno so bila prijetna  drobna presenečenja in razvajanja, katera nam je skoraj dnevno pripravljal.

 

Zato, dragi Tuder, najlepša hvala zanje ,za odlično vodeno in organizirano pot in tisto “malo več”, kar ti je uspelo dati prav vsakemu izmed nas na poti.

 

Vsem, ki se za pot na Šrilanko odločate, lahko obisk pod Tuderjevim vodstvom samo toplo priporočamo. Naša družina se je imela enkratno!

 

Pa da ne pozabim sopotnikov! Vsi, prav vsi, so bili prijetni, simpatični, luštni,…Zato se vsem še 1x  zahvaljujemo za prijetno družbo.

 

Tuder, čakamo, kdaj nas obvestiš, da se ti pridružimo še na kakšni drugi destinaciji. Pa pohiti!!!

 

 

Pozdravček - Andreja, Nejc, Jure in Andrej

12.11.2013
Popoln pobeg iz vsakdanjika – Šrilanka in Maldivi

Ko sva iskala destinacijo za poročno potavanje, sva po naključju našla potovanje po Šrilanki s Tuderjem. Takoj sva vedela, da je to nekaj za naju, ker kaj je lahko boljšega kot odkrivati deželo z domačinom.

Tuder je fantastičen človek in že na prvem sestanku, pred odhodom sva začutila njegovo pozitivno energijo, ki jo oddaja.

 

Pričaral nam je nepozabno potovanje polno presenečenj. V 11 dneh smo doživeli in videli stvari, ki jih sami nebi nikoli odkrili.

 

Nikoli nisva marala potovati z agencijami in skupinami, popolnoma različnih ljudi. Vendar pri Tuderju je DRUGAČE. Nobenega drobnega tiska, slabe organizacije, stresa in hitenja. Tuder se prilagaja, upoštava želje posameznikov… in skupina je bila SUPER. Pri Tuderju vse štima.

 

Še enkrat hvala Tuder, za nepozabno poročno potovanje in hvala skupini za odlično družbo.

Polona in Timir Povše

 


stran: < 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11